Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Παραλίες

Ελληνικές παραλίες, λωρίδες γης δίπλα στα τιρκουάζ θαλασσινά νερά, άλλοτε σχηματισμένες από βότσαλα, κοχύλια, χρυσαφένια ή ροζ άμμο κι άλλοτε κρυμμένες πίσω από μεγάλα βράχια, σπηλιές ή δέντρα. Αυτή η πολυμορφία των αναρίθμητων παραλιών που συναντώνται στα 15.147 χιλιόμετρα της ελληνικής ακτογραμμής, καθιστά τις ελληνικές παραλίες ασυναγώνιστο κινηματογραφικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών. Πόσο μάλλον όταν 545 από αυτές φέρουν Γαλάζια Σημαία θέτοντας την Ελλάδα δεύτερη παγκοσμίως σε αριθμό Γαλάζιων σημαιών μεταξύ των χωρών των οποίων οι παραλίες υπεβλήθησαν σε αυτήν την αξιολόγηση. Αρκετές παραλίες μοιάζουν εντελώς ανέγγιχτες από τον άνθρωπο κι άλλες γεμίζουν ζωή από τα κάμπινγκ που αποπνέουν ένα αέρα ελευθερίας και τα μπαρ που φέρνουν ένα εορταστικό κλίμα. Μερικές από αυτές που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους είναι ο Παράδεισος στη Θάσο, η Μπέλα Βράκα στη Σύβοτα, η Βοϊδοκοιλιά και η Γλώσσα στη Μεσσηνία, η Βουρβουρού και οι Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική, οι Σεϋχέλλες στην Ικαρία, το Σαρακήνικο στη Μήλο, οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, η Πισίνα στο Πάνω Κουφονήσι, οι Κολυμπίθρες της Πάρου, η Ελαφόνησος στην Κρήτη, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, τα Αγιάσματα, τα Βρουλίδια και η Αποθήκα στη Χίο.
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.