Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Κάστρα & Φρούρια

Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα από 1200 Μεσαιωνικά & Νεότερα Κάστρα, Φρούρια και Πύργοι που την κάνουν έναν από τους πιο περιζήτητους κινηματογραφικούς προορισμούς για ιστορικές ταινίες, ταινίες εποχής και ντοκιμαντέρ. Η κάθε περιφέρεια δύναται να προσφέρει φιλοξενία για γυρίσματα σε αυτά σε όποιον επιθυμεί να τοποθετήσει εκεί την ταινία του αρκεί να υπάρχει προσοχή και σεβασμός προς τον ξεχωριστό χαρακτήρα του καθενός από αυτά. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από αυτά: το Μπούρτζι και το Κάστρο Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, το Κάστρο των Ιπποτών και η Ακρόπολη της Λίνδου στη Ρόδο, ο μεσαιωνικός οικισμός Ανάβατος στη Χίο, το Κάστρο Πυθίου στο νομό Έβρου, το Κάστρο Ρίου στην Αχαΐα, το Επταπύργιο Κάστρο στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.kastra.eu
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.