Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Ποτάμια & Λίμνες

Η Ελλάδα διατρέχεται από τουλάχιστον 37 ποταμούς άλλους μεγαλύτερους κι άλλους μικρότερους και ορμητικούς που την καθιστούν κορυφαίο κινηματογραφικό προορισμό που κόβει την ανάσα. Η ποσότητα νερού που μεταφέρουν αυξάνεται το φθινόπωρο και το χάρη στις έντονες βροχοπτώσεις κι έτσι το θέαμα τους γίνεται ακόμη πιο φαντασμαγορικό. Το μεγαλύτερο σε μήκος ποτάμι της Ελλάδος είναι ο Αλιάκμονας των 297 χιλιομέτρων που πηγάζει από τα βουνά Γράμμο και Βόιο και εκβάλλει στο Θερμαϊκό κόλπο μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κατερίνης σχηματίζοντας Δέλτα 40.000 στρεμμάτων όπου συγκεντρώνονται σπάνια είδη πουλιών δημιουργώντας θέαμα εξαιρετικής κινηματογραφικής ομορφιάς. Η Ελλάδα στολίζεται τόσο από φυσικές όσο και από τεχνητές λίμνες στα κρυστάλλινα νερά των οποίων καθρεπτίζεται η ομορφιά του τοπίου που τις πλαισιώνει και τις τοποθετεί στο Πάνθεον των κινηματογραφικών προορισμών. Ένα παράδειγμα είναι η Λίμνη Τριχωνίδα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, μια από τις μεγαλύτερες, φυσικές λίμνες της Ελλάδας με επιφάνεια 95,840 χλμ, μέγιστο μήκος 21,490 χλμ., μέγιστο πλάτος 6,700 χλμ και μέγιστο βάθος 58 μ.. Επιπλέον, η τεχνητή λίμνη Δόξα που τροφοδοτείται από τον ομώνυμο χείμαρρο βρίσκεται σε μια καταπράσινη πεδιάδα περιτριγυρισμένη από πεύκα, έλατα, βελανιδιές και πλατύφυλλα σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.