Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Αγροτικά Τοπία

Τα αγροτικά τοπία είναι περιοχές της υπαίθρου μακριά από την πόλη με μεγάλες εκτάσεις γης όπου ο άνθρωπος αναπτύσσει γεωργικές, κτηνοτροφικές και δασικές δραστηριότητες. Σε αυτά υπάρχουν λίγα σπίτια στα οποία κατοικούν οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί. Στην Ελλάδα οι αγροτικές περιοχές καταλαμβάνουν το 82,2% του εδάφους όταν ο μέσος όρος για το σύνολο της επικράτειας της Ε.Ε είναι στο 52%. Τα ελληνικά αγροτικά θα μπορούσαν να αναδείξουν την ελληνική φύση και τις ασχολίες που συνδέονται με αυτήν αποτελώντας κινηματογραφικό χώρο τόσο για ταινίες μυθοπλασίας όσο και για ντοκιμαντέρ.
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.