Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Πόλεις

Η Ελλάδα διαθέτει μεγάλο αριθμό πόλεων ικανών να πλαισιώσουν ταινίες κάθε είδους. Άλλοτε προβάλλοντας το ιστορικό της υπόβαθρο και το πέρασμά της μέσα στους αιώνες κι άλλοτε τονίζοντας την πιο σύγχρονη ταυτότητά της, άλλοτε υπενθυμίζοντας το θρησκευτικό της χαρακτήρα κι άλλοτε αναδεικνύοντας τον φυσικό της πλούτο είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Με πρωτεύουσα της την Αθήνα, που πήρε το όνομά της από τη θεά της σοφίας, Αθηνά, μια εκ των 12 θεών του Ολύμπου, υπενθυμίζει διαρκώς τη σύνδεση αυτής της χώρας με τον αρχαίο της πολιτισμό. Μερικές από τις πιο γνωστές πόλεις της Ελλάδος είναι: ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο, ο Βόλος, η Κόρινθος, η Πάτρα, η Καλαμάτα, τα Γιάννενα, το Μεσολόγγι, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη κ.α.
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.