KFTV Talk: Spotlight στην Ελλάδα- Hellenic Film Commission

Η εκδήλωση αυτή σχετικά με το τι έχει να προσφέρει η Ελλάδα ως τοποθεσία γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας Zoom με την μορφή Q&A στις 22 Ιουλίου, 16:00 μ.μ. ώρα Λονδίνου, με κορυφαίους ομιλητές της βιομηχανίας.

Συζητήσαμε το πώς η Ελλάδα άνοιξε ξανά στις τοπικές και διεθνείς παραγωγές, καθώς αναφερθήκαμε και σε τυχόν περιορισμούς που εφαρμόστηκαν ως προς τη διεξαγωγή των  γυρισμάτων και στο ποιες ήταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις σε θέματα υγείας κι ασφάλειας. Καλύψαμε επίσης το ζήτημα της προσφάτως αυξημένης επιστροφής μετρητών από το ποσοστό της τάξεως του 35% σε ποσοστό τάξεως  40% και το θέμα της νέας φορολογικής πίστωσης του 30%, την ανάδειξη της εκπληκτικής ποικιλίας φυσικών, αρχαιολογικών και μοντέρνων τοπίων και την ποιοτική εργασία των τοπικών επαγγελματιών του χώρου αυτού.  

Αυτό το επεισόδιο του  KFTV.com Talk  έχει λάβει τη χορηγία της Hellenic Film Commissionτου Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Ομιλητές
Βένια Βέργου – Διευθύντρια της the Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ελλάδα)
Στέλιος Κραουνάκης – Επικεφαλής Προγραμμάτων Χρηματοδότησης, Τμήματος Ανάπτυξης, Διεύθυνσης Επενδυτικών Κίνητρων & Χρηματοδότησης, στο ΕΚΟΜΕ  (Ελλάδα)
Bettina Brokemper – Παραγωγός στο Heimatfilm Cologne  (Γερμανία)Melissa Parmenter – Παραγωγός Revolution Films (Ηνωμένο Βασίλειο)
Κώστας Κεφαλάς – Παραγωγός στην Faliro House Productions (Ελλάδα)

Συντονιστής
Wendy Mitchell, Σύμβουλος και πρώην συντάκτης της Screen International.

Δείτε το webinar στο κανάλι YouTube του KFTV, εδώ: https://bit.ly/3lEbvfz
Διαβάστε την έκθεση αναφοράς του Chris Evans, Επιμελητή των Ειδήσεων του KFTV, με τα συμπεράσματά του έπειτα από τη διεξαγωγή αυτού του webinar, , εδώ: https://bit.ly/31UOttf
Διαβάστε περισσότερα για το webinar και τους ομιλητές, εδώ:  https://bit.ly/30l2HBp