Ο Άνθρωπος του Θεού της Yelena Popovic κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

«Ο Άνθρωπος του Θεού» της Yelena Popovic, ένα ελληνοαμερικανικό, θρησκευτικό δράμα για τις δοκιμασίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος ο Άγιος Νεκτάριος της Αίγινας, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη καθώς και τους Μίκι Ρουρκ και Αλέξανδρο Πέτροφ. Η ελληνική  πρεμιέρα, από την εταιρία από την Feelgood Entertainment,  θα λάβει χώρα στις 26 Αυγούστου 2021 ακολουθώντας τη διεθνή πρεμιέρα της ταινίες στο διαγωνιστικό τμήμα του 43ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 29 Απριλίου 2021.

Η Hellenic Film Commission διευκόλυνε τη διαδικασία των γυρισμάτων της ταινίας που ξεκίνησε στις 8 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα και στην Αίγινα, όπου ο Άγιος Νεκτάριος έκτισε ένα μοναστήρι.

Η ταινία είναι μια παραγωγή των Simeon Entertainment και View Master Films (Ελλάδα) σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπεδίου, το Ελληνικό Ινστιτούτο του Αγίου Μάξιμου, την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής  και με το Eurogroup. Δέχτηκε ακόμη την υποστήριξη των: Ingenuity-FO, Deep Dream, NP Insurance, Minetta Insurance και ΕΚΟΜΕ (Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας). Η Feelgood Entertainment κυκλοφορεί την ταινία θεατρικά σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι Pinnacle Peak Pictures (fka Pure Flix) αναλαμβάνουν τις διεθνείς πωλήσεις για την ταινία.