Το Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ανακοινώνει με χαρά την δημοσίευση της ανανεωμένης ιστοσελίδας του

Με ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τη νέα βελτιωμένη εμφάνιση της επίσημης ιστοσελίδας μας, για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τον κύριο στόχο μας και να δημιουργήσουμε μια πύλη για την προώθηση και ανάπτυξη της Ελλάδας ως κινηματογραφικού προορισμού για διεθνείς κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Επανασχεδιάσαμε τις βάσεις δεδομένων των τμημάτων Industry Directory, Locations και Made in Greece προκειμένου να παρέχουμε ευκολότερη πρόσβαση στις απαιτούμενες πληροφορίες και σχεδιάσαμε φιλικές προς το χρήστη ηλεκτρονικές φόρμες αιτήσεων για επιστολές διευκόλυνσης, πιστοποιητικά και το πρόγραμμα υποστήριξης Location Scouting. Επίσης, ο ιστότοπος μας είναι πλέον φιλικός προς τις κινητές συσκευές και επιτρέπει την ευκολότερη περιήγηση σε tablets και smartphones.

Μη διστάσετε να εξερευνήσετε και να περιηγηθείτε στις επανασχεδιασμένες σελίδες του ανανεωμένου ιστότοπου μας www.filmcommission.gr.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι λόγω της ανανέωσης της ιστοσελίδας, ορισμένες διευθύνσεις URL έχουν αλλάξει εν μέρει. Εάν έχετε αποθηκεύσει κάποια σελίδα ως “αγαπημένη” στο πρόγραμμα περιήγησής σας, παρακαλούμε να την ενημερώσετε με τη νέα διεύθυνση URL.