Η πράσινη κινηματογράφηση στη φαρέτρα των παραγωγών: καινοτόμες δράσεις κατάρτισης και στρατηγικές συνεργασίες του ΕΚΚ

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δράση «Η πράσινη κινηματογράφηση στη φαρέτρα των παραγωγών: καινοτόμες δράσεις κατάρτισης και στρατηγικές συνεργασίες του ΕΚΚ» στο περίπτερο του ΕΚΚ στο πλαίσιο της Αγοράς του 64ου ΦΚΘ. Συμμετείχαν ο Giovanni Pompili (επικεφαλής προγραμμάτων κατάρτισης Torino Film Lab) και ο Alexander Georges (Location Manager, ΗΠΑ). H Σταυρούλα Γερωνυμάκη (Αναπληρώτρια Διευθύντρια Hellenic Film Commission) είχε τον συντονισμό της συζήτησης.

Στη δράση αυτή ανακοινώθηκε επίσημα το το Green Film Workshop, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου 2024 από το Torino Film Lab και το ΕΚΚ μέσω της διεύθυνσής του για τις Διεθνείς Οπτικοακουστικές Παραγωγές – HFC.

Η διοργάνωση του Green Film Workshop εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο του ΕΚΚ για μια βιώσιμη ανάπτυξη της κινηματογραφίας μας και του οπτικοακουστικού τομέα μας, με την υιοθέτηση καινοτόμου μίγματος βέλτιστων οικονομικών και περιβαλλοντολογικών πρακτικών στα πεδία του σχεδιασμού και υλοποίησης μιας παραγωγής.

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:

↪️bit.ly/TFLGreenFilmLab_Athens2024

DEADLINE: 9 Ιανουαρίου 2024