Τα Top 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα γυρίσματα στην Ελλάδα, αποκλειστικό ρεπορτάζ στο KFTV.com

Η Βένια Βέργου, διευθύντρια του Hellenic Film Commission, μιλάει στο KFTV με τον Chris Evans, για το πώς η χώρα προσελκύει αρκετά μεγάλα έργα από εταιρείες όπως το Netflix, η Disney+ και η Paramount.

Η Ελλάδα αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερα από 20 έργα το 2021, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει περίπου 16, μεταξύ των οποίων: την συνέχεια της ταινίας μυστηρίου Knives Out, από το Netflix, ,την τρίτη σεζόν του Jack Ryan του Tom Clancy, της Amazon και της Paramount, μια ταινία της Disney+, το Greek Freak, το My Big Greek Wedding 3 και μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας από τον David Cronenberg.

Η Βένια Βέργου, εξηγεί επίσης τα 10 κορυφαία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα γυρίσματα στην Ελλάδα (φως και κλίμα, κίνητρα, περαιτέρω οικονομική/χρηματοδοτική υποστήριξη, συνθήκες συμπαραγωγής, υποστήριξη κινηματογραφικών γραφείων, χειρισμός πρωτοκόλλων του covid, υψηλή ποιότητα συνεργείου, ασφαλής χώρα στη Μεσόγειο, ποιότητα ζωής).

“Η Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα ένα από τα ασφαλέστερα και πιο φιλόξενα μέρη για γυρίσματα”, λέει η Βένια Βέργου στον Chris Evans.

Βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ