To Hellenic Film Commission συμμετέχει στην πρώτη έκδοση του Shooting Locations Marketplace

To Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου θα λάβει μέρος στην πρώτη έκδοση του Shooting Locations Marketplace στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2021 στο Feria de Valladolid στην Ισπανία. Το Shooting Locations Marketplace που υποστηρίζεται από το Spain Film Commission είναι μια διεθνής εκδήλωση και ένα σημείο συνάντησης για τις εταιρείες της οπτικοακουστικής βιομηχανίας αλλά και τους υπεύθυνους για τα σκηνικά και τους location managers.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διήμερης εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οργανώσουν προγραμματισμένα ραντεβού με βάση κοινά ενδιαφέροντα και να δημιουργήσουν ένα σημείο δικτύωσης με συνεχόμενες επαφές μεταξύ μερών προσφοράς και ζήτησης.

Επίσης, στο Summit του Shooting Locations Marketplace εκπρόσωποι από όλους τους τομείς που εμπλέκονται σε κινηματογραφικές, τηλεοπτικές ή διαφημιστικές παραγωγές, θα μοιραστούν επιτυχημένες τους ιστορίες, συνέδρια και εργαστήρια με τους επαγγελματίες του κλάδου. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της εκδήλωσης η Βένια Βέργου, διευθύντρια του Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου θα συζητήσει γύρω από το θέμα Promotion and Branding μαζί με την Lori Balton (Location Scout) και τη Natacha Mora Yanes (Canary Islands Films).

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του Hellenic Film Commission στην πρώτη έκδοση του Shooting Locations Marketplace εδώ.