Προσθήκη Επιχείρησης
Back to index

Ιστορικοί Τόποι

Η συσχέτιση της Ελλάδος με διαφόρους πολιτισμούς μέσα στο πέρασμα των χρόνων την καθιστά ένα μείγμα τα συστατικά του οποίου αποτελούν οι θησαυροί διαφορετικών ιστορικών περιόδων. Με ακρογωνιαίο λίθο την αρχαία εποχή και τους κλασσικούς χρόνους που έκαναν ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου να ασχολούνται με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και που στόλισαν την Ελλάδα με δείγματα υψηλής αρχιτεκτονικής λεπτομέρειας, αρχαίους ναούς και αρχαία θέατρα που εξακολουθούν να προσφέρουν στους επισκέπτες θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις . Σε μια καθημερινή βόλτα στην πόλη των Αθηνών ο επισκέπτης έρχεται αντιμέτωπος με όλο το ιστορικό της παρελθόν θυμίζοντας κινηματογραφικό ήρωα που διασχίζει τους αιώνες. Τα αγάλματα που μπορεί να συναντήσει κανείς σε μια πλατεία ή και στους μουσειακούς χώρους υπενθυμίζουν ακόμη περισσότερο την ιστορική αίγλη αυτής της χώρας, ενώ και στις μικρότερες πόλεις, τα χωρία και τα νησιά μαρτυρούν τους αρχαίους, τους μεσαιωνικούς χρόνους και τη μεταγενέστερη περίοδο. Μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία βρίσκονται σε: Αθήνα ,Ναύπλιο, Επίδαυρο, Δελφούς, Αρχαία Ολυμπία, Μετέωρα, Ιωάννινα, Κρήτη, Ρόδος, Χίος κ.α.
Hellenic Film Commission
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.