Προσθήκη Επιχείρησης
Η ελληνική φύση αποτελείται από ένα μωσαϊκό τοπίων με μοναδική βιοποικιλότητα και οικολογική αξία που μπορούν να ντύσουν κάθε είδους οπτικοακουστική παραγωγή, από ταινία μυθοπλασίας μέχρι ντοκιμαντέρ. Εθνικά πάρκα, ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, λίμνες, υδροβιότοποι, οροσειρές, ηφαίστεια, 4 Γεωπάρκα που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Γεωπάρκων (EGN), 400 υγροτόποι με πολλούς από αυτούς να προστατεύονται από τη συνθήκη Ραμσάρ ή συγκαταλέγονται μεταξύ των 419 ελληνικών περιοχών του δικτύου Natura 2000, αποτελούν την πλούσια και πολύμορφη φύση αυτής της χώρας. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 6.500 είδη φυτών, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 780 είναι ενδημικά, αριθμός τεράστιος αναλογικά και με την έκτασή της. Η πλεονεκτική γεωγραφική θέση της Ελλάδας ως το σταυροδρόμι τριών ηπείρων και το πολύμορφο ανάγλυφο της συμβάλουν στην ύπαρξη περίπου 50.000 ειδών ζώων το 25% των οποίων είναι ενδημικά. Τα στοιχεία αυτά για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Ελλάδος καλούν κάθε ντοκιμενταρίστα να τα κάνει γνωστά στο κοινό.
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της χρησιμοποιούμε cookies.

Προτιμήσεις Απορρήτου

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες από συγκεκριμένες υπηρεσίες μέσω του πλοηγού. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας, έχοντας υπόψιν ότι απενεργοποιώντας κάποια/ες από τις υπηρεσίες, ενδέχεται να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας σε επίπεδο λειτουργικότητας και χρηστικότητας.

Για λόγους απόδοσης και ασφάλειας χρησιμοποιούμε το Cloudflare.
απαιτείται
Για γραμματοσειρές χρησιμοποιούμε το Adobe Typekit.
απαιτείται
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.